Verzending & Retourneren

Verzendkosten

Wij brengen slechts €2,95 verzendkosten in rekening. Het maakt dus niet uit of je 1 of 100 batterijen bestelt.

Snel geleverd

Bestellingen welke op werkdagen voor 18:00 worden geplaatst, worden nog dezelfde dag verwerkt door PostNL. Wij maken gebruik van de 24 uurs levering van PostNL, doorgaans heb je de bestelling derhalve de volgende dag in huis. Bestellingen die na 17:00 of tijdens weekend of feestdagen worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag door PostNL verwerkt.

Thuisblijven is niet nodig

Alle bestellingen tot 250 gram (circa 5 batterijen) verzenden wij middels PostNL briefpost. Je hoeft dus niet thuis te blijven of je bestelling op werk te laten afleveren. Bestelling vanaf 250 gram batterijen versturen wij middels aangetekende post/UPC.

Foutieve bestelling

Wanneer je een verkeerde batterij hebt besteld, kun je deze binnen 7 werkdagen na ontvangst inclusief een kopie van de factuur en een volledig ingevuld retourformulier (Klik hier om het retourformulier te downloaden) retourneren naar:

E-Shops BV
Retouren
Postbus 1067
2400 BB Alphen a/d Rijn


Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd op basis van serienummer en werking, zullen wij, na verrekening van de eventuele extra kosten en administratiekosten van € 2,95, het aangegeven product opsturen. Vergeet dus niet duidelijk aan te geven welk product je dient te ontvangen.

Ons streven is om de retourzending binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Zodra de retourzending is verwerkt, sturen wij een bevestiging per e-mail naar het opgegeven e-mail adres.

Retourneren verzending (binnen 14 dagen)

Wanneer je je zending wilt retourneren dan kan dat binnen 14 dagen, de batterij dient echter wel ongebruikt te zijn. Batterijen welke gebruikt zijn kunnen wij helaas niet terugnemen. Wanneer je aan de voorwaarden voldoet stuur dan de batterij inclusief een kopie van de factuur en een volledig ingevuld retourformulier (Klik hier om het retourformulier te downloaden) retour naar:

E-Shops BV
Retouren
Postbus 1067
2400 BB Alphen a/d Rijn


Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd of deze in ongebruikte staat is zullen wij het bedrag binnen 7 dagen crediteren.

Ons streven is om de retourzending binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Zodra de retourzending is verwerkt, sturen wij een bevestiging per e-mail naar het opgegeven e-mail adres.

Defecte batterij

Ondanks de kwaliteit van onze producten en de zorgvuldigheid van onze leveranciers, kan het voorkomen dat een nieuwe batterij niet voldoet aan jouw verwachtingen. Wij zijn er achter gekomen dat in bijna alle gevallen problemen kunnen worden opgelost doordat de batterij nog niet optimaal werkt met het toestel, dit is op te lossen door een kalibratie uit te voeren.

Kalibratie:
Voor een optimale werking van de batterij dien je deze te kalibreren. Dit doe je door de batterij volledig te gebruiken totdat het toestel zichzelf uitschakelt. Wanneer het toestel zichzelf uitgeschakeld heeft, dien je de batterij volledig op te laden naar 100%. Door dit proces zo'n 2 tot 3 keer te herhalen, zal het toestel een nauwkeurige indicatie van de capaciteit weergeven en optimaal werken.

Naast het kalibreren van de batterij raden wij je sterk aan de volgende resources grondig door te nemen om uit te sluiten dat de problemen afkomstig zijn van het toestel:

Resources:
- Interactieve video van Samsung met tips om batterijduur te besparen
- Problemen batterijduur S4 verhelpen

Mocht het euvel dan nog steeds niet verholpen zijn dan kun je de batterij uiteraard aan ons retourneren zodat wij deze kunnen laten doormeten, wannneer blijkt deze niet voldoet dan sturen wij je uiteraard z.s.m. een nieuwe batterij toe.

Mocht je de batterij willen laten doormeten stuur deze dan binnen 10 werkdagen, inclusief een kopie van de factuur en een volledig ingevuld retourformulier (Klik hier om het retourformulier te downloaden), naar:

E-Shops BV
Retouren
Postbus 1067
2400 BB Alphen a/d Rijn


Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, gecontroleerd op basis van serienummer en hebben doorgemeten op werking en capaciteit zullen wij je afhankelijk van het testresultaat de batterij retour sturen of een nieuwe batterij toezenden.

Ons streven is om de retourzending binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken en door te laten meten. Zodra de retourzending is verwerkt en verzonden, ontvang je een bevestiging per e-mail op het opgegeven e-mail adres.

Garantie

De levensduur van een batterij is sterk afhankelijk van het aantal op- en ontladingen. Wij hanteren een garantie van 3 maanden. Mocht de batterij na 3 maanden defecten vertonen, neem dan contact met ons op. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met de producten die wij leveren en zullen ongetwijfeld een gepaste oplossing vinden.

Factuur, ordernummer en klantnummer

Je kunt een kopie van de factuur downloaden door in je account te klikken op "De bestellingen die ik geplaatst heb bekijken". Op de factuur kun je ook het ordernummer en klantnummer vinden.

Staffelkorting

Bij afname van een grote hoeveelheid batterijen, hanteren wij een zeer interessante staffelkorting. Neem contact met ons op voor een prijsopgave. Vermeldt hierbij duidelijk om welke batterij(en) het gaat.

Op zoek naar een batterij die niet wordt aangeboden op Telefoon-Batterij.nl?

Wij kunnen vrijwel elke batterij leveren maar hebben niet alle batterijen al opgenomen in ons assortiment. Neem contact met ons op en vermeldt duidelijk om welke batterij en welk toestel het gaat.

Volgende
Snel batterij zoeken
 
Bijv: batterij samsung galaxy s3.
Geavanceerd zoeken
0 items
Levering
Verzending